menu Meny

Betalingsløsninger tilgjengelig hos Fjellsport.no

Det skal være enkelt, smidig og ikke minst trygt å betale for varene du kjøper hos Fjellsport.no. Vi samarbeider derfor med en av Nordens største leverandører innen betalingsløsninger - Klarna. Klarna tilbyr et genialt produkt som heter Klarna Checkout. Klarna Checkout fungerer slik at ved å be Klarna lagre akkurat nok informasjon om deg første gang, vil sørge for at neste handel (om denne butikken bruker Klarna Checkout) går mye raskere. Dette fordi du ikke trenger å fylle ut all informasjonen på nytt.

Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt, og du kan velge den betalingsmetoden som passer deg best.

Betalingsmåtene som tilbys er:

Betalingskort (Visa/Mastercard)Du kan velge å betale direkte med kort når du handler med Klarna Checkout. For å gjøre det enda enklere ved neste kjøp, kan du velge å lagre dine opplysninger. Klarna krever at du legger inn personnummer om du ønsker at kortdetaljene skal huskes til neste kjøp med Klarna Checkout. Du kan også fint betale med kort uten å oppgi personnummer.

Klarna fakturaNår vi sender din ordre får du en faktura levert til din e-post. Fakturen har en betalingstid på 30 dager og det tilkommer ingen fakturaavgift.
Les mer om Klarna faktura

Klarna delbetalingMed Klarna er det to måter å delbetale på. Fast delbetaling, der du bestemmer hvor lenge du vil betale ned. Og fleksibel betaling, der du hver måned selv bestemmer hvor mye du skal betale.
Les mer her om Klarna delbetaling

For spørsmål om din Klarna-konto eller mottatt faktura, vennligst besøk kundeservice hos Klarna eller ring telefon 21 01 89 91.

Mer informasjon om Klarna? Se hvordan betale med Klarna.

Betaling med Vipps er gebyrfrittSlik betaler du med Vipps:

  • Fyll inn alle opplysninger om deg selv, og din adresse.
  • Velg betaling med Vipps.
  • Tast inn ditt telefon nr (8 siffer)
  • Gå deretter inn i Vipps-app'en hvor du får tilsendt en forespørsel om betaling til Fjellsport som deretter må godkjennes med din personlige Vipps kode (4 siffer).

Beløpet reserveres på din konto umiddelbart etter bestilling, og vil deretter ikke være tilgjengelig på ditt betalingskort registrert i Vipps før reservasjonen evt. blir utløst. Reservasjonen vil ikke trekkes fra ditt betalingskort før bestillingen er behandlet hos butikken, og vil utløses igjen dersom bestillingen din blir avslått. Dersom kun deler av bestillingen din kan leveres vil det kun trekkes penger for de varene som kan leveres til deg, og det resterende av reservasjonen vil igjen bli utløst og disponibelt på din konto.

Hva hvis kortbetaling kommer opp som eneste alternativ

Klarna behøver ditt personnummer for å gjøre en rask kredittsjekk på deg. Hvis du ikke ønsker å oppgi dette eller av ulike årsaker ikke blir innvilget kreditt fra Klarna, vil kortbetaling være det eneste alternativet for betaling. Fjellsport.no har ingen mulighet til å påvirke dette, og vi har ingen innsikt i hvordan Klarna gjør sine beregninger. Vi lagrer ALDRI ditt personnummer og du kan være trygg på at dette behandles sikkert og kryptert hos Klarna. Du kan her lese mer om datasikkerhet hos Klarna.

Salgspant

Fjellsport har salgspant i de leverte produkter inntil hele kjøpesummen med tillegg av eventuelle renter og omkostninger er betalt, jfr. panteloven § 3-14 flg. Fjellsport forbeholder seg retten til å kreve annen sikkerhet i tillegg eller i stedet for salgspant. Slik sikkerhet kan kreves også etter at bestillingen er akseptert. Kjøper er ikke berettiget til å videreselge de leverte produkter som er beheftet med salgspant før kjøpesummen med tillegg av eventuelle renter og omkostninger er betalt.

Lukk
1000,- igjen til fri frakt!
0 av 1000