menu Meny

VÅRE AMBASSADØRER

Lars Korvald

Lars jobber som fotograf og filmfotograf. Han elsker å bruke mest mulig tid ute i naturen sammen med venner og kamera sitt. Lars brenner for å inspirere andre til å oppleve det beste norsk natur har å by på, og har laget bloggen Trails Of Norway. Favorittaktivitetene er topptur, kiting, fridykking samt hav og elvekajakk. Høsten 2021 lanserer han sin egen TV serie om norskekysten som skal vises på NRK.

@larskorvald

Hedvig Wessel

Hedvig er profesjonell frikjører, da hun etter sitt andre OL i PyeongChang la opp som kulekjører. Hun konkurrerte i verdenscupen i kulekjøring i 7 år, og er nå på vei inn i sitt tredje år i Freeride World Tour. I 2020 ble Hedvig ranket som nr 2 i verden, og har i hele sommer trent hardt for å komme øverst på pallen. Når Hedvig ikke står på ski, praktiserer hun yoga, klatrer i norske fjell, eller sykler landeveissykkel.

@hedvigwessel

Aleksander Gamme

Aleksander Gamme blir omtalt som landets kanskje mest allsidige ekspedisjonsfarer. Han har de siste femten årene ledet og gjennomført et bredt knippe av spektakulære prosjekter og kreative ekspedisjoner over hele verden. Aleksander har blant annet besteget Mt Everest og en rekke andre høye fjell, syklet tandemsykkel i Sahara, flydd med heliumballonger, padlet Mjøsa i badekar, og er utdannet safariguide i Sør-Afrika.

@aleksandergamme

Torogthor

En gjeng med fluefiskere og friluftsfolk som består av Tor Harald Rysjedal, Thor Oddvar Havn og Arne Lunde. Vår felles lidenskap er fluefiske, friluftsliv og god mat. Tor og Thor traff hverandre ved en tilfeldighet nede i vannkanten under en fisketur og har siden hatt mange flotte turer. Noen år senere traff vi Arne. Tross vår ulike alder har de felles interessene ført til et unikt vennskap. Vårt mål er å spre tur-, mat- og fiskeglede.

@torogthor

Julie Korneliussen

Julie er en jente med mange friluftsinteresser: surfing, kajakk, SUP, toppturer på ski og til fots og langturer sommer som vinter. Aller helst liker Julie seg når hun kan planlegge en tur som krever gjennomtenkte valg når det kommer til både rute- og veivalg, turmat og pakking av sekk eller pulk. Julie bor i Henningsvær i Lofoten og er utdannet naturguide, hun er også underveis til å ta en bachelor i sykepleie.

@julie.korneliussen

Matias Myklebust

Matias jobber som filmfotograf og er blandt landets fremste produsenter av ski-dokumentarer. Med en sterk drivkraft etter urørte fjellsider og dype fjorder har han valgt å flytte til Sunnmøre, for å kunne være så mye som mulig ute i naturen. For Matias er fjellene både et fristed og en arbeidsplass. Følg han på Instagram og bli med ut på eventyr, i Norge og resten av verden.

@matiasmyklebust

Våre ansatte

Vi er en utrolig fin gjeng i fjellsport, som vi er stolte av å kunne kalle våre ambassadører. Vi er på turer (hele året) og inspirerer både hverandre og kundene våre til å komme seg ut i naturen og til å ta vare på den. Sammen er vi ivrige på ski, med løping, dykking, yoga, fallskjermhopping, gaming, ishockey, klatring og matlaging; ja alt du kan forestille deg. Vil du lære mer om oss eller bli en av oss, ta en titt her: jobb.fjellsport.no

@fjellsport

Lukk
1000,- igjen til fri frakt!
0 av 1000