menu Meny

VÅRE AMBASSADØRER

Aleksander Gamme

Aleksander Gamme blir omtalt som landets kanskje mest allsidige ekspedisjonsfarer. Han har de siste femten årene ledet og gjennomført et bredt knippe av spektakulære prosjekter og kreative ekspedisjoner over hele verden. Aleksander har blant annet besteget Mt Everest og en rekke andre høye fjell, syklet tandemsykkel i Sahara, flydd med heliumballonger, padlet Mjøsa i badekar, og er utdannet safariguide i Sør-Afrika.

@aleksandergamme

Torogthor

En gjeng med fluefiskere og friluftsfolk som består av Tor Harald Rysjedal, Thor Oddvar Havn og Arne Lunde. Vår felles lidenskap er fluefiske, friluftsliv og god mat. Tor og Thor traff hverandre ved en tilfeldighet nede i vannkanten under en fisketur og har siden hatt mange flotte turer. Noen år senere traff vi Arne. Tross vår ulike alder har de felles interessene ført til et unikt vennskap. Vårt mål er å spre tur-, mat- og fiskeglede.

@torogthor

Julie Korneliussen

Julie er en jente med mange friluftsinteresser: surfing, kajakk, SUP, toppturer på ski og til fots og langturer sommer som vinter. Aller helst liker Julie seg når hun kan planlegge en tur som krever gjennomtenkte valg når det kommer til både rute- og veivalg, turmat og pakking av sekk eller pulk. Julie bor i Henningsvær i Lofoten og er utdannet naturguide, hun er også underveis til å ta en bachelor i sykepleie.

@julie.korneliussen

Matias Myklebust

Matias jobber som filmfotograf og er blandt landets fremste produsenter av ski-dokumentarer. Med en sterk drivkraft etter urørte fjellsider og dype fjorder har han valgt å flytte til Sunnmøre, for å kunne være så mye som mulig ute i naturen. For Matias er fjellene både et fristed og en arbeidsplass. Følg han på Instagram og bli med ut på eventyr, i Norge og resten av verden.

@matiasmyklebust

Lukk
1000,- igjen til fri frakt!
0 av 1000